Potpuno prirodna, na tradicionalan način pripremljena i ručno pakovana hrana

Healthy Food Lazic

 je brend domaće i zdrave prirodne hrane koja se priprema na tradicionalan način. Svi proizvodi se prave od svežeg sočnog voća i povrća koje se gaji u nezagađenoj sredini, ručno bere i sortira. Zatim se prerađuje po isprobanim tradicionalnim receptima koji se prenose iz generacije na generaciju. Iskusne domaćice i kuvarice prave naše specijalitete, bez aditiva konzervansa. Količina naših proizvoda je ograničena i radi se u malim serijama.


Poklon pakovanje 

Healthy Food Lazic

 proizvoda odražava srpsko kulturno nasleđe. Vaši prijatelji i rođaci će biti oduševljeni ako im za Božić, ili nekom drugom prilikom, poklonite neki naš proizvod.
Sve tegle imaju poklopac od tkanine ili hartije, zavezan kanapom, sa tradicionalnom šarom. Stavljaju se po šest različitih vrsta u kartonske ili drvene kutije. Takođe se može kupiti pojedinačno poklon pakovanje koje sadrži jednu teglu.

Healthy Food Lazic

 nudi neke od mnogih srpskih specijaliteta, kao što su slatka, džemovi, ajvar i šumske pečurke.

Healthy Food Lazic

 slatka se kuvaju od raznog voća. Naš poklon paket sadrži slatka od: šumskih jagoda, trešanja, borovnica, kupina, šljiva i šljiva punjenih orasima.
Pojedinačna poklon pakovanja slatka takođe mogu biti od šumskih jagoda, trešanja, višanja, borovnica, kupina, šljiva i šljiva punjenih orasima. 
Po porudžbini se mogu raditi i slatka od drugog voća, što zahteva poseban dogovor.

Healthy Food Lazic

 džemovi se kuvaju od različitog voća: džem od šljiva, džem od šljiva sa dodatkom ruma, džem od šljiva sa crnom čokoladom, džem od kajsije, džem od maline...
Po porudžbini se mogu raditi džemovi i od drugog voća, što zahteva poseban dogovor.

Healthy Food Lazic

 žele od dunja (pihtije od dunja).
Žele se pravi na tradicionalan način, prirodnim putem, uz dodatak samo šećera. Ne sadrži konzervans.

Healthy Food Lazic

 ajvar se priprema od crvene pečene paprike, na tradicionalan način uz dodatak soli i sirćeta. Ne sadrži konzervans. Za gurmane na raspolaganju su nekoliko vrsta ajvara: blagi, blago ljuti i ljuti. Ajvar se može koristiti kao salata ili odličan dodatak mesu.

Healthy Food Lazic

 pečurke su jedan od od najukusnijih specijaliteta i najvećih tajni. Mogu ih koristiti i vegeterijanci. Healthy Food poklon kutija sadrži šest tegli pečuraka, vrganje i lisičarke u maslinovom ulju. Koriste se bez dodatnog pripremanja kao jelo za sebe ili kao salata. Pojedinačno nudimo sušene i mlevene vrganje, sušene lisičarke, sušenu crnu trubu i sušeni smrčak. Mogu se koristiti za pripremanje mnogih jela.

Healthy Food Lazic

 obogaćuje vašu trpezu i čini da zdrava hrana bude istovremeno i zadovoljstvo. Ethno Food neguje tradiciju izrade domaće hrane primenjujući u tehnologiji izrade proizvoda brižljivo čuvane recepte. Objedinjujući na taj način prirodu, tradiciju i zdravlje u jedno: 

Healthy Food Lazic